Sfeerfoto van De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.
De Wereld Draait Door

Sportweekend-moment: El Clásico

29 okt 2018
  •  
leestijd 1 minuten
16 9 Tom sportfoto real madrid ANP-64523712 (Medium)
Het sportweekend zit er weer op. Overwinningen zijn gevierd, wonden zijn gelikt, de stand is opgemaakt. Sportredacteur Tom Zwanenburg (Twitter: @tomzw) kiest elke maandag een hoogtepunt van het afgelopen sportweekend, gevat in een unieke foto. Deze keer: El Clásico!

El Clásico

De foto van deze week is afkomstig uit Barcelona. Fotograaf: Sergio Perez. Maar eigenlijk is er iemand anders die dit beeld op zijn naam mag schrijven. Opgelucht moeten Madrilenen geweest zijn toen ze hoorden dat Lionel Messi wegens een blessure af moest zeggen voor El Clásico . Wat ze niet konden bevroeden is dat er iemand anders op zou staan om de Koninklijke eigenhandig over de knie te leggen. De naam: Luis Suarez. Op het moment van de foto heeft de Uruguayaan net zijn hattrick verzilverd. En wat kun je dan als speler van Real Madrid nog doen? Juist, niets. Handen in de zij en wachten tot de klok heel, heel langzaam richting de 90 minuten kruipt.
Tom sportfoto real madrid ANP-64523712 (Medium)
Foto: REUTERS/Sergio Perez

Meer over:

, , , , ,

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Wil jij het allerlaatste DWDD-nieuws ontvangen? Met de gasten van die avond, prijsvragen en meer? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!