Sfeerfoto van De Wereld Draait Door
De Wereld Draait Door
De Wereld Draait Door
De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.
De Wereld Draait Door

Nieuwe presentatoren YUNG DWDD

3 sep 2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
69 keer bekeken
  •  
YUNG DWDD 2019
YUNG DWDD wordt in het vijftiende seizoen van DWDD voortgezet en versterkt met drie nieuwe presentatoren: Eva Eikhout, Arda Kaya en Fatima Warsame. Zij zullen samen met Sahil Amar Aïssa en Emma Wortelboer items maken, vaak gelinkt aan de actualiteit, en allemaal met een eigen twist. 
Arda Kaya (1996) is redacteur en presentator. Hij deed een Bachelor Journalistiek aan de Hogeschool in Utrecht. In 2018 begon hij als redacteur bij de BNNVARA Academy. Hier mocht hij na een aantal weken de stap wagen als presentator. Hij maakte onder meer de serie 'Male Model' waarin hij onzekerheden van mannen bespreekt.
Arda Kaya YUNG DWDD met logo 16 9
Eva Eikhout (1996) is presentator en heeft een eigen communicatiebureau: Oakwood Media Productions. Eva studeerde Communication and Multi Media Design aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. In 2018 deed zij mee aan de BNNVARA Academy, waar zij onder meer onderzocht of zij moeder kon zijn, ondanks haar handicap.
Eva Eikhout YUNG DWDD met logo
Fatima Warsame (1994) is een echte alleskunner: journalist, columnist, editor, social media specialist, producer en nu dus ook presentatrice voor YUNG DWDD! Na het halen van haar Bachelor Journalistiek, liep Fatima stage bij Het Parool en RTL New York. Daarna werkte zij 5 jaar voor FunX als freelance producer. Ze schreef artikelen voor VICE en was verantwoordelijk voor de social media-accounts van NOS. Ook maakte zij de documentaire 'Breaking Borders', over de homoseksuele vluchteling en activist Ibrahim Mokdad.
Fatima Warsame YUNG DWDD
(Foto's: Annemieke van der Togt)

Meer over dit onderwerp

Populair bij BNNVARA