Sfeerfoto van De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.
De Wereld Draait Door

YouTube-geintje groeit uit tot dikke reclamedeal

10 jan 2018
  •  
leestijd 1 minuten
oven kid
De virale video’s van de Australische vader en zoon Bauer, die muziek maken met instrumenten én een ingebouwde oven, hebben hun geen windeieren gelegd. De YouTube-sterren van het kanaal ‘The Oven Kid’ spelen een belangrijke rol in een nieuwe reclame van een groot Duits postorderbedrijf.
Hun eerste video stamt alweer uit 2014 en werd als geintje geüpload door dochter Jess Bauer; die op haar beurt ook geen kleintje op YouTube is. Sinds vader en zoon Bauer - met miljoenen views - wel heel erg succesvol bleken, hebben ze hun eigen kanaal ‘ The Oven Kid ’ opgezet. Hierop zijn ook andere liedjes te zien van het duo en worden veel video’s van andere YouTubers geliket die een eigen versie van hun hits hebben gemaakt.
Originele versie van ‘When Mom Isn’t Home’:
De reclame-spot waar 'The Oven Kid' in te zien is: 
Meer Extra? Ga naar de rubriekspagina.
Meer grappige video's van internet? Ga naar de pagina van Web Draait Door

Meer over:

, , , , ,

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Wil jij het allerlaatste DWDD-nieuws ontvangen? Met de gasten van die avond, prijsvragen en meer? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!