Sfeerfoto van De Wereld Draait Door
De Wereld Draait Door
De Wereld Draait Door
De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.
De Wereld Draait Door

Maarten van der Weijden maakt nieuwe 11stedenzwemtocht 2020 bekend

04-12-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Maarten-tumb

Van 28 t/m 31 augustus komt er een nieuwe 11stedenzwemtocht. Net zoals vorig jaar kun je op verschillende plekken meezwemmen, in Stavoren en Bartlehiem. Niet Maarten, maar BN’ers die elkaar afwisselen in estafette zwemmen de hele tocht. O.a. Claudia de Breij, Syb van der Ploeg, Kay van der Kooi, René & Natasja Froger hebben al toegezegd. En Matthijs van Nieuwkerk zei in de uitzending toe ook mee te doen! Maarten coacht en geef het startschot.


Matthijs
In 2018 zwom Maarten van der Weijden voor het eerst de monsterroute van de Elfstedentocht om geld op te halen voor kankeronderzoek. Helaas haalde hij de finish dat jaar niet. Maar in juni van dit jaar probeerde Van der Weijden hij het weer en dit keer met succes! Hij haalde 6.5 miljoen euro op en werd op handen gedragen.

Vanavond zat hij in de uitzending en gaf uitleg over zijn nieuwe avontuur.