Sfeerfoto van De Wereld Draait Door
De Wereld Draait Door
De Wereld Draait Door
De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.
De Wereld Draait Door

LuckyTV: Willy heb ook een drone

17 mei 2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Tumb1_willy_drone
Koning Willem-Alexander is al 21 jaar gastvlieger bij KLM en zit regelmatig in de cockpit als co-piloot. "​Je kan je even volledig los schakelen en ergens anders op concentreren”, staat in het artikel van de Telegraaf vandaag. Volgens Willem-Alexander is het onmogelijk om een vliegtuig te besturen als je "problemen van de grond meeneemt naar boven". "Dat is voor mij de grootste ontspanning van het vliegen."
Passagiers zullen wel eens, zonder dat ze het wisten, bij de koning in het vliegtuig hebben gezeten. "Voor 11 september stond de deur van de cockpit gewoon open. En kwamen er regelmatig mensen een kijkje nemen. En dan vonden mensen het leuk of verbazingwekkend dat ik daar zat. Na 11 september is de cockpitdeur dicht en is er veel minder contact tussen de cabine en de cockpit. Maar ja, sommige mensen herkennen mijn stem bij het omroepen tijdens de vlucht”, aldus de Koning.
Thuis maakt Willy ook wel eens een vluchtje.