NPO
Sfeerfoto van De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.
De Wereld Draait Door

Lucas Hamming nieuwe huisband!

28 aug 2015
  •  
leestijd 1 minuten
Lucas Hamming is komend seizoen de huisband van De Wereld Draait Door. Dat maakte Matthijs van Nieuwkerk bekend in het radioprogramma van Giel Beelen. Bekijk hieronder hoe hij de DWDD-redactie verraste met een optreden nadat hij het goede nieuws had gehoord én bekijk zijn nieuwe single.
Lucas brak door in het tv-programma  Beste Singer-Songwriter  van Nederland, werd vervolgens door 3FM uitgeroepen tot Serious Talent en scoorde een Megahit met de single  Mojo Mischief. 
Inmiddels heeft Lucas zich ontwikkeld tot veel meer dan een singer-songwriter. Lucas Hamming is een band, een hele goeie band, en hij is de zanger. Het viertal bracht eerder al twee EP’s uit en in oktober verschijnt hun debuutalbum ‘HAM’. 
De huisband speelt elke laatste vrijdag van de maand in de media-uitzending van De Wereld Draait Door. Eerdere huisbands waren Roel van Velzen, MOKE, Lucky Fonz III, Rigby, Go Back to the Zoo, Chef’Special, The Kik, Tangarine en Typhoon.
(foto: Nick Helderman)

Meer over:

,