Sfeerfoto van De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.
De Wereld Draait Door

Steun Promenade: "Elk oog telt"

5 feb 2020
  •  
leestijd 1 minuten
De late-night talkshow Promenade zendt aankomende zondag de laatste aflevering van het eerste seizoen uit. Maar, het lijkt er ernstig op dat dit ook meteen de allerlaatste aflevering zal zijn.

De kijkcijfers van het programma zijn namelijk schrikbarend laag, met als dramatisch dieptepunt slechts 107.000 kijkers. Voor host Diederik Ebbinge zijn deze keiharde cijfers van levensbelang. Hij bracht daarom al snikkend de volgende boodschap naar buiten tijdens de uitzending van afgelopen zondag:
Diederik-twee
"Dan zal ik ook maar eerlijk zijn. Mijn naam is Diederik Ebbinge en ik vrees ontzettend voor het voortbestaan van Promenade. Het hele Media Park is dolenthousiast, maar er kijken nog steeds te weinig mensen. Ik ben eens gaan rekenen en er leven zo’n 18 gezinnen van dit kleine mooie programma. En waar moeten zij heen als het stopt? Ik heb mijn kop boven het maaiveld uitgestoken en kennelijk gaat je kop er dan af. En ik weet even niet hoe ik verder zou moeten als het stopt nu.”

Dit verdriet is onacceptabel én onnodig. Vele bekende Nederlanders steken Ebbinge dan ook een hart onder de riem en roepen Nederland op om in actie te komen. Ook jij kunt helpen.
Toch is dit niet voldoende om Promenade in leven te houden. Jouw hulp is keihard nodig. Iedere bijdrage helpt.

Promenade is zondag 9 februari te zien op NPO 3 om 21:15. KIJKEN!

Meer over:

,

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Wil jij het allerlaatste DWDD-nieuws ontvangen? Met de gasten van die avond, prijsvragen en meer? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!