Sfeerfoto van De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.
De Wereld Draait Door

Kandidaten 'Wie Is De Mol?' 2019 ontmaskerd!

8 nov 2018
  •  
leestijd 3 minuten
Tumb wie is de mol
Vanochtend gaf de AVROTROS een nieuwe hint vrij over het nieuwe seizoen van Wie is de Mol. Hierdoor zijn de Molloten (zoals fans van het tv-programma zich graag noemen) de kandidaten van ‘Wie is de Mol?’ 2019 op het spoor.
Update 16:08: de namen zijn officieel bekend! Scroll naar beneden. 
In Colombia werd door een oplettende fan een foto van een muurschildering gemaakt waarop de bekende Nederlanders staan afgebeeld. De foto belandde op Twitter en sindsdien zijn fans druk bezig met het onthullen van de nieuwe kandidaten. Wij hebben voor jullie de voorspellingen een rijtje gezet:
Tumb wie is de mol - nummers
(Foto: DeTunnelvisie)
Nikkie de Jager is ook wel bekend als Nikkie Tutorials. Ze is haar en make-up artiest en enorm succesvol met haar video’s op YouTube. Ze heeft inmiddels meer dan 11 miljoen abonnees.
Nielson is de artiesten naam van Niels Littooij. Hij is een Nederlandse singer-songwriter. Nielson ging naar de Herman Brood Academie in Utrecht, waar hij zich specialiseerde in het rappen. Met een rap-act won hij in 2008 in Rotterdam de voorrondes van de Kunstbende. In 2012 deed hij mee aan de talentenjacht De beste singer-songwriter van Nederland van VARA, BNN en 3FM.[1] Hij won deze wedstrijd niet maar scoorde vervolgens wel een hit met zijn zelfgeschreven nummer Beauty & de brains. Verder boekte hij succes met de singles Hoe en Mannenharten.
Eef
Evelien de Bruijn is een Nederlandse radio- en televisiepresentatrice. Vanaf januari 2016 presenteert ze, afwisselend met Marisa Heutink, voor WNL het radioprogramma 't Wordt nu laat op NPO Radio 2. De Bruijn werd in 2016 en 2017 een van de presentatoren van de Top 2000.
Jamie Trenité (1990) is presentator, dagvoorzitter en interviewer. Hij debuteerde in Jules Unlimited (2017) en als tafelheer bij De Wereld Draait Door.
Evi Greta Roberta Hanssen is een Vlaamse zangeres en presentatrice. Vanaf 2014 is ze op de Nederlandse televisie te zien in "3 op Reis". In september 2014 begon ze als tafeldame bij De Wereld Draait Door. In 2016 presenteert ze samen met Freek Vonk de De Super Freek Show. In 2017 was Hanssen te zien in het RTL 4-programma Een goed stel hersens, en in 2018 in It Takes 2 en The Big Music Quiz.
Sinan Can is journalist en programmamaker. Hij werkte als onderzoeksjournalist voor onder andere het televisieprogramma Zembla van de VARA. In maart 2018 bracht hij de documentaire De verloren kinderen van het Kalifaat uit.
Merel Westrik is een Nederlandse nieuwslezeres en televisiepresentatrice. Vanaf 1 december 2001 werkte ze bij de lokale Amsterdamse televisiezender AT5. Per september 2011 stapte ze over naar de omroepvereniging WNL. Begin februari 2014 maakte RTL Nederland bekend dat Westrik was aangenomen bij het RTL Nieuws om de avondbulletins te gaan presenteren.
Naast Meester Patissier als Meester Boulanger, is Robèrt van Beckhoven (1961) presentator. Hij was te zien in de kinderprogramma's 'CupCakeCup' en 'CupCakeKlas'. Vanaf 2013 is hij jurylid in het tv-programma ‘Heel Holland Bakt’. Robert, geboren als bakkerszoon, heeft ook een eigen zaak in het Brabantse Oisterwijk.
Sarah Chronis (1986) is een Nederlands actrice. Ze is een dochter van actrice Adriënne Kleiweg en ontwerper Jorgos Chronis. Sarah Chronis is afgestudeerd aan de Toneelacademie Maastricht. Chronis is te zien geweest als de slechte Sharpay Evans in de reizende musical High School Musical en speelde daarnaast in televisieseries, onder andere Oppassen!!!, Kinderen geen bezwaar, Flow en Shouf Shouf!.
Rick Paul van Mulligen (Uithuizen, 1981) is een Nederlands acteur. Hij studeerde in 2006 af aan de ArtEZ Hogeschool voor de kunsten, toneelschool Arnhem. Van Mulligen leeft samen met zijn partner René van Bakel. In juli 2014 werden zij vaders van de zoon van cabaretière Nina de la Croix.
Tumb wie is de mol van voor
UPDATE 16:08: De AVROTROS heeft een persfoto vrijgegeven en daarmee de definitieve namen bekend gemaakt.
(Foto: AVROTROS)
Sander van de Pavert a.k.a LuckyTV is ook super fan van Wie is de Mol. We hebben zijn leukste Wie is de Mol-Lucky’s op een rij gezet! 

Meer over:

, , ,