Sfeerfoto van De Wereld Draait Door
De Wereld Draait Door
De Wereld Draait Door
De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.
De Wereld Draait Door

Justin Bieber op weg naar een comeback in nieuwe docu-serie

29-01-2020
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
bieburrr
Justin Bieber is terug van weggeweest. Na een aantal getroebleerde jaren buiten de spotlights is hij terug met een nieuw album, een nieuwe tour en een echtgenote aan zijn zijde. In het eerste deel van de docuserie 'Leaving the Spotlight - Justin Bieber: Seasons' op YouTube zie je hoe Bieber terugkeert naar het appartement waar hij opgroeide in Canada en vertellen de mensen om hem heen over zijn voorzichtige eerste stapjes op de road to redemption

Liefhebbers van sappige roddels en intrige zullen teleurgesteld zijn over dit alleszins brave portret van iemand die tot voor kort nog een bad boy heette te zijn, maar voor de fans zal gelden: meer Bieber meer beter.
In DWDD blikte die hard 'Beliebers' van het eerste uur Carolien Wolsink, Nyca van Nielen en Simone de Canne terug en vooruit op zijn carrière: