Sfeerfoto van De Wereld Draait Door
De Wereld Draait Door
De Wereld Draait Door
De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.
De Wereld Draait Door

Halina Reijn waarschuwt als Moeder Aarde

24 mrt 2015
  •  
leestijd 1 minuten
Dinsdagavond liet Halina Reijn in DWDD een filmpje zien waarin Moeder Aarde ons haarfijn inpepert dat zij best zonder ons, maar wij zeker niet zonder haar kunnen!
De video is een initiatief van ‘Conservation International’, een wereldwijde non-profit organisatie die zich richt op natuurbehoud. De organisatie wil de biodiversiteit van landschappen, zeeën en oceanen in stand houden. Verschillende bekende personen maken deel uit van het bestuur van de organisatie, waaronder acteur Harrison Ford, Gordon Moore (medeoprichter van Intel) en koningin Noor van Jordanië.
Halina heeft de voice over van de de Nederlandse film voor haar rekening genomen. Het is de variant waarin Moeder Natuur tot ons spreekt en ons waarschuwt dat er eerder soorten zijn uitgestorven, zonder dat zij er een centje pijn van had...