Sfeerfoto van De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.
De Wereld Draait Door

Female Virals: Emma, Teske, Billie, Dodie & Sigrid | Samya | YUNG DWDD

15 apr 2019
  •  
leestijd 1 minuten
FV Alle drie
In Female Virals praat Samya Hafsaoui met jonge vrouwelijke artiesten die hun carrière deels te danken hebben aan het internet.
In de vijfde en laatste aflevering van Female Virals spreekt Samya met YouTuber en muzikante Emma Heesters. Ze praten over Emma's Amerikaanse ambities én over haar samenwerking met de producer van Ariana Grande.
In de vierde aflevering van Female Virals spreekt Samya met YouTuber en muzikante Teske de Schepper. In het interview praten Samya en Teske over haar samenwerking met Joshua Nolet voor de single 'Kom bij Jou' en haar carrière tot nu toe. 
In de derde aflevering sprak Samya met een van haar favoriete artiesten: de zeventienjarige Billie Eilish. Toen ze dertien jaar oud was plaatste ze samen met haar broer Fineas het nummer 'ocean eyes' op muziekplatform Soundcloud en dat ging totaal viral! Billies eerste album 'WHEN WE FALL ASLEEP, WHERE DO WE GO' komt op 29 maart uit.
In de tweede aflevering voelde Samya Dodie Clark , a.k.a. Doddleoddle op YouTube, aan de tand. Haar fans kennen haar als een toegankelijke en gevoelige zangeres die open spreekt over haar angsten en seksualiteit. Samya spreekt met haar over fans, haar YouTube kanaal en het artiestenbestaan.
In de eerste aflevering interviewt ze de Noorse zangeres Sigrid , wiens debuut album 'Sucker Punch' werd overladen met lyrische recensies.
Klik voor meer YUNG DWDD .

Meer over:

, , , , ,