Sfeerfoto van De Wereld Draait Door
De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door

Elke werkdag, 19:00 opnpo1

De talkshow DWDD wordt gepresenteerd door Matthijs van Nieuwkerk. Met uiteraard LuckyTV en De TV Draait Door. Elke werkdag live vanaf het Westergasfabriekterrein in Amsterdam.
De Wereld Draait Door

Feelgood Friday: Everton en Liverpool supporters strijden samen tegen honger

15 nov 2019
  •  
leestijd 1 minuut
Feelgood Friday Everton Liverpool
Ze doen het al een tijdje, maar deze week ging het project viral door een tweet van de Britse komiek Russell Howard: fans van aartsrivalen Everton en Liverpool maken zich samen hard voor de lokale voedselbank. Honger kent namelijk geen clubkleuren. Het project, Fans Supporting Foodbanks krijgt nu navolging in onder meer London. Hartverwarmend dat de rivaliteit voor een goed doel aan de kant gezet kan worden. Het is overigens niet de eerste keer dat er blijk is van wederzijds respect: Everton-fans brachten eerder een hommage aan de 96 Liverpool-fans, die bij de  Hillsboroughramp omkwamen.

We zijn benieuwd of de verbroederende actie ook naar Nederland komt en we in de toekomst Feyenoord- en Ajax-fans samen een krat naar de voedselbank zien tillen.

Meer over dit onderwerp

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Wil jij het allerlaatste DWDD-nieuws ontvangen? Met de gasten van die avond, prijsvragen en meer? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!