Sfeerfoto van De Wereld Draait Door
De Wereld Draait Door
De Wereld Draait Door
De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.
De Wereld Draait Door

EMMA DEELT PUNTEN UIT OP SONGFESTIVAL | YUNG DWDD

14 mrt 2018
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
267 keer bekeken
Thumb EmmaDouzePoints
YUNG DWDD's Emma Wortelboer mag officieel de punten voorlezen op het Eurovisie Songfestival! Organiserende omroep AVROTROS maakte vandaag bekend dat Emma tijdens de finale op 18 mei in Tel Aviv voor miljoenen mensen de punten mag uitdelen. 
Emma voerde met '#EmmaDouzePoints' campagne. Waylon steunde haar, samen namen ze een Songfestival-tattoo. Verder ging ze langs bij Cornald Maas, scoorde een outfit met Cécile Narinx en mode-ontwerper Bas Kosters, won de harten van fans en ging oefenen met Tim Douwsma.
Het begon allemaal met deze video:
Normaal gesproken presenteert de songfestival-act van het voorgaande jaar de punten van dat land, dat zou dit jaar dus Waylon moeten zijn. Hij besloot echter dat Emma het verdiende en liet samen met haar, als bezegeling van zijn overdracht, een ‘Ding-A-Dong’ tatoeage zetten:
Emma werkte aan haar look, samen met Cécile Narinx en mode-ontwerper Bas Kosters:
Ze bezocht de 24e editie van het COC Songfestival , een jaarlijks terugkerende regenboog-liedjeswedstrijd waaraan COC-afdelingen vanuit het hele land meedoen. De trouwste songfestivalfans zaten in het publiek en Emma probeerde hun harten te winnen op de afterparty:
Het uitdelen van de punten is niet zomaar een kunstje. Er moet geoefend worden en dus zocht Emma hulp bij de meest besproken puntengever van Nederland, 'Mr. Hot Dutch Guy' Tim Douwsma:
Het is dus gelukt! Go Emma! Zelf zegt zij er dit over:  “Ik vind het zo ontzettend vet dat ik dit gewoon mag gaan doen van de AVRO-TROS, douze points voor hen! Ik kan gewoon echt niet geloven dat ik daar straks voor miljoenen mensen de punten mag uitdelen, echt onwerkelijk.”  
Duncan Laurence  Emma Wortelboer Songfestival

Meer over dit onderwerp

Populair bij BNNVARA