Sfeerfoto van De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.
De Wereld Draait Door

Guilty Pleasures Kerst vanuit Carré

25 dec 2014
  •  
leestijd 1 minuten
De rubriek Guilty Pleasures was, net als de DWDD Recordings, een item dat de reguliere uitzendingen oversteeg. Op ons festival De Wereld Draait Buiten was een heel podium gewijd aan de heimelijke muzikale genoegens van artiesten, vervolgens stonden we in Paradiso en afgelopen december werd in het Koninklijk Theater Carré een feestje gebouwd waarbij artiesten hun eigen versie van een kerstklassieker brachten.
Onder meer Jett Rebel, Typhoon, Giovanca en The Kik laten een eigen versie van hun favoriete Kerstplaat horen. Want wie luistert er in de decembermaand niet naar die heerlijke guilty pleasures; muziek die volgens de goede-smaakpolitie eigenlijk niet kan, maar waar we stiekem toch enorm van genieten?
Onder leiding van de big band New Cool Collective en het Zo! Gospel Choir speelt Jett Rebel ‘All I want For Christmas is You’ van Mariah Carey en brengt Shirma Rouse ‘Driving Home For Xmas’ van Chris Rea. Andere artiesten die optreden zijn Kovacs, Hadewych Minis en Stanley & The Menzo’s. Voor special guest Youp van ’t Hek wordt een grote uitzondering gemaakt. Hij mag uitpakken met een big-band-versie van zijn eigen nummer Flappie.

Meer over:

, ,