Sfeerfoto van De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.
De Wereld Draait Door

DWDD nu ook op Deezer

4 sep 2015
  •  
leestijd 1 minuten
Deezer logo 16x9
Goed nieuws! Met de start van ons elfde seizoen starten we ook met playlists in streaming muziekdienst Deezer. Elke dag zetten we de single van de band die optreedt in ons programma in de playlist ' Het minuutje '. Dit deden we ook al op Spotify . Volg ons en luister elke dag nieuwe muziek van Nederlandse bodem, af en toe afgewisseld met internationale acts die in DWDD optreden. Soms rock, soms punk, soms hip-hop, soms dance, maar altijd DWDD!
Wil je de optredens ook zien ? Kijk dan het minuutje op YouTube of ga naar onze eigen site , waar ook alle complete nummers te zien zijn die worden gespeeld voordat de uitzending begint.

Meer over:

, , ,

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Wil jij het allerlaatste DWDD-nieuws ontvangen? Met de gasten van die avond, prijsvragen en meer? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!