NPO
Sfeerfoto van De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.
De Wereld Draait Door

Documentaire 'De OK-vrouw' van Halina Reijn.

13 mei 2016
  •  
leestijd 1 minuten
Halina Reijn in documentaire 'De OK-vrouw'
Na de documentaire ‘Alles komt goed?’ van Fidan Ekiz, presenteert DWDD op tweede Pinksterdag de documentaire ‘De OK-vrouw’ van Halina Reijn. Halina werd het afgelopen jaar veertig. In de maanden voor haar verjaardag sprak ze hardop uit dat ze een OK-vrouw is, ongewenst kinderloos. Een verdrietige constatering want ze zou graag een gezin stichten, maar daarvoor is een man nodig en die heeft ze niet. Om haar heen wordt vaak met onbegrip op haar verdriet gereageerd want ze heeft toch alles? Ze is mooi, slim, heeft veel vrienden en een glansrijke carrière.
Hoe graag wil ze eigenlijk een kind, wat voor offers zijn daar voor nodig, of voelt ze vooral maatschappelijke druk: een vrouw is pas compleet als ze een een gezin heeft. Tijdens haar zoektocht wordt Halina gevolgd door regisseur Gülşah Doğan.
DWDD, maandag 16 mei om 19.00 uur bij de VARA op NPO1 .
Op de krukken, op dinsdag 10 mei, sprak Halina over de documentaire:
Bekijk alvast een kort fragment uit de documentaire: 

Meer over:

, , ,