Sfeerfoto van De Wereld Draait Door
De Wereld Draait Door
De Wereld Draait Door
De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.
De Wereld Draait Door

Terugblik: deze spotjes liet DWDD maken

31 okt 2017
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
spotjes liet DWDD Tumb
Vanavond is de 34ste editie van de ‘EFFIE Awards Nederland’ in Het Concertgebouw te Amsterdam. De EFFIE's zijn vakprijzen voor de marketing- en reclamebranche. Deze prijzen worden elk jaar uitgereikt aan de reclamecampagne die het effectiefst is gebleken.
Ook DWDD heeft de laatste jaren een aantal reclames laten maken met verschillende doeleinden. We zetten een aantal op een rij.  
Reizen naar Mars - 28 september 2016
Elon Musk presenteerde zijn plannen om mensen naar Mars te sturen. Maar de steenrijke ondernemer is niet de enige die mensen de ruimte in wil sturen. Naast Musk zijn er nog een aantal bedrijven met ruimtevaart ambities. Wij vroegen een aantal reclamebureaus om een spot te bedenken voor een reis naar de rode planeet.
Geef Jezelf De Ruimte (Boomerang Create)
Reserve Your Seat (Superheroes Amsterdam)
Pro Trump spotjes - 19 oktober 2016
Hillary Clinton en Donald Trump stonden voor de derde én laatste keer tegenover elkaar in een debat. Clinton begon met een flinke voorsprong in de peilingen aan het debat in Las Vegas. De campagne van Trump verkeerde in zwaar weer na de beschuldigingen van aanranding en de gelekte ‘grab them by the pussy’-video. Wij vroegen daarom een aantal reclamebureaus om een comeback- spot te bedenken voor de campagne van Donald Trump.
5 letters (Boomerang Create)
Camera's in The White House (Tosti Creative)
De moord op Trump (Ride)
De Nederlandse identiteit - 6 maart 2017
Die zou verdwijnen. Door ‘Europa’. En door immigranten. En het verdwijnen van gedeelde normen en waarden. Maar wat ís die identiteit nou eigenlijk? Windmolens, klompen, kaas en drop? Wij vroegen drie jonge reclamemakers om hun idee van ‘Nederlanders’ te vangen in een commercial. 
Niek Eijsbouts (Superheroes)
Maarten Boer (Buutvrij) 
Lee Plaschek (Ride)
Wervingsspot voor een trainer Nederlands Elftal - 27 maart 2017
Lee Plaschek (Ride)

Meer over dit onderwerp

Populair bij BNNVARA