Sfeerfoto van De Wereld Draait Door
De Wereld Draait Door
De Wereld Draait Door
De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.
De Wereld Draait Door

De Top Van Deze Week: #11

11 feb 2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
best bekeken week 5
Dit zijn de meest bekeken gesprekken van afgelopen week. Speciaal voor jou op een rijtje gezet, zodat je ze nog eens rustig kan bekijken en weer helemaal bij bent! 
1. Maandag 6 februari: Paul Verhoeven is te gast over het internationale succes van zijn speelfilm 'Elle'. Hij vertelt dat hij twijfelt of hij wel in de VS wil blijven wonen en werken wegens het huidige politieke klimaat aldaar. Hij vergelijkt het met het Duitsland van 1933, toen Hitler aan de macht kwam. 
2. Dinsdag 7 februari: In de vijfde editie van onze mini-collegereeks ‘Van Kooten en de Bie. En wel hierom…’ vertellen Jeroen Woe en Niels van der Laan aan de hand van een aantal fragmenten waarom het legendarische tv-duo niet mag worden vergeten. 
3. Dinsdag 7 februari: Vorige maand verscheen de Nederlandse vertaling van het boek ‘The Violet Hour’, waarin auteur Katie Roiphe de laatste levensdagen van zes beroemde denkers en schrijvers reconstrueert. Hoe gingen zij om met de realiteit van hun naderende dood? Connie Palmen vertelt:  
4. Donderdag 9 februari: Jazz-legende Django Reinhardt wordt geëerd in de documentaire ‘Django’ . Alle muziek die in de film te horen is werd ingespeeld door Het Rosenberg Trio. Zij verzorgen aan tafel een kleine introductiecursus  ‘gypsy jazz’. 
5. Vrijdag 10 februari: we spreken de heren van barbierszaak Schorem over hun internationale succes. Uiteraard vertellen zij smakelijk over hun avonturen.
Ken je de rubriek DWDD Extra al? Hier plaatsen we elke dag exclusieve filmpjes, interviews en artikelen! Check 't hier! 

Meer over dit onderwerp

Populair bij BNNVARA