Sfeerfoto van De Wereld Draait Door
De Wereld Draait Door
De Wereld Draait Door
De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.
De Wereld Draait Door

De Taxi Terug: Sef

25 feb 2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Samya Taxi Terug Sef
Rapper Sef was te gast over zijn muzikale bijdrage aan de natuurfilm De Wilde Stad. Onze Samya, van BNNVARA Academy, sprak hem vlak na de uitzending in de taxi over de film, de mogelijke terugkeer van Flinke Namen, de samenwerking met Faberyayo en... de Spice Girls?!

De Wilde Stad

De film 'De wilde stad' gaat over slechtvalken, parkieten, rivierkreeften, ratten én hun geboortes en gevechten op leven en dood. Het bijzondere is dat dit alles gefilmd is in Amsterdam. Het is een natuurfilm over het leven van slechts een deel van de 10.000 verschillende planten en diersoorten in de betonnen jungle van onze hoofdstad. Daarom is de muziek ook 'stads'; onder meer Ronnie Flex en Sef leverden een bijdrage. Aan tafel stadsecologen Anneke Blokker en Geert Timmermans; zij werkten mee aan deze film. 

Meer over dit onderwerp

Populair bij BNNVARA