De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

De Lagerhuis Panelwijzer

06-03-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
118 keer bekeken
  •  
Lagerhuis panelwijzer dwdd
Elke maandag tot de verkiezingen op 15 maar 2017 zenden we integraal 'Het Lagerhuis' uit. Het lagerhuis is een programma dat alle stemmen van de samenleving moet vertegenwoordigen en daarom horen we graag van jou! Je kan meepraten onder #Lagerhuis op Twitter en Instagram , stemmen via onze Facebook-pagina en nu ook je eigen mening vergelijken met die van onze panelleden via de officiële Lagerhuis panelwijzer ! Beantwoord onderstaande stellingen en kijk welke van de panelleden het meest overeenkomt met jouw antwoorden. Je krijgt direct informatie over hun achtergrond en politieke voorkeur! Zo weet jij wie je in de gaten moet houden tijdens de live-uitzendingen! Doe hieronder de test!

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.