Sfeerfoto van De Wereld Draait Door
De Wereld Draait Door
De Wereld Draait Door
De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.
De Wereld Draait Door

De best bekeken Web Draait Door-filmpjes

23 mei 2017
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
99 keer bekeken
  •  
Best Bekeken Web Draait Door
Elke uitzenddag plaatst de webredactie een opmerkelijk, leuk, mooi, artistiek of vreemd filmpje op de site onder de kop 'Web Draait Door'. Wij hebben de vijf best bekeken filmpjes van het afgelopen seizoen op een rijtje gezet. Blijkbaar houden jullie van filmpjes met dieren. En van inzoomen?
1. Extreem inzoomen.  Een theezakje, een sleutel, een coladop, in dit filmpje worden dagelijkse objecten in extreme close-up gefilmd, waarna er middels ingewikkelde montage wordt uitgezoomd. Herken jij de objecten meteen? Het is moeilijker dan je denkt!
2. Haai breekt door in duikerskooi.  Denk je veilig in een kooi te zitten, springt er ineens een haai naar binnen. Het moeten zeer angstige momenten zijn geweest voor de man die meedeed aan een duikexcursie vlak voor de kust van Mexico. Op de beelden is te zien is hoe de haai met aas aan een touw naar de kooi wordt gelokt. Het enorme beest boort zich plotseling dwars door de spijlen van de kooi. Arme duiker en arme haai natuurlijk.
3. Fop de hond.  Deze dame houdt zo van haar hond dat ze graag een potje verstoppertje met hem speelt. Maar dat is niet echt een succes, hoe lang zou ze al achter de deur hebben gestaan? Het arme dier begrijpt er geen snars van...
4. Spin vs. bijenkolonie.  Deze enorme spin heeft geen web om zijn prooi te vangen, maar gaat actief op jacht. De bijen in dit filmpje zien geen gevaar, zolang de spin zich kalm houdt. Maar op het moment dat de spin zich snel beweegt vallen ze met z'n allen aan... Lukt het jou om dit filmpje tot het eind te kijken? (even op de link klikken en op YouTube kijken :))
5. Man komt Beer tegen. In een park in Slowakije staat twee mountainbikers een angstige verrassing te wachten…

Meer over dit onderwerp

Populair bij BNNVARA