Sfeerfoto van De Wereld Draait Door
De Wereld Draait Door
De Wereld Draait Door
De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.
De Wereld Draait Door

De best bekeken gesprekken van seizoen 2014-2015

24 mei 2015
  •  
leestijd 1 minuten
Gesprek Bianca Krijgsman
Vrijdag 22 mei was de laatste uitzending van DWDD van het seizoen 2014-2015. Bekijk hieronder de vijf gesprekken van het afgelopen seizoen, die op de website het best bekeken werden.
- Bianca Krijgsman won een Emmy Award voor haar rol in de tv-film 'De Nieuwe Wereld' en werd in DWDD overladen met felicitatiespeeches.
- Het laatste gesprek in DWDD met, toen nog Denker des Vaderlands, René Gude. Hij overleed op 13 maart 2015.
- 'Rembo en Rembo', Maxim Hartman en  Theo Wesselo, zetten hun hele archief online. De onnavolgbare grappen uit het programma kregen vervolg in de DWDD studio.
- Tim den Besten maakte een documentaire over Yolanthe, zijn grootste fascinatie, maar tegelijkertijd ook irritatie.
- Sylvana Simons was tafeldame, Martin Simek was te gast. Hij gebruikte het woord 'zwartjes', waarop Sylvana vroeg waarom hij specifiek voor dat woord koos... Simek reageerde geïrrteerd en vond het een non-issue. Er brandde na de uitzending een enorme discussie los, vooral op sociale media, waarbij Sylvana veel kritiek, maar ook veel steun kreeg.

Meer over:

best bekeken

Populair bij BNNVARA