Sfeerfoto van De Wereld Draait Door
De Wereld Draait Door
De Wereld Draait Door
De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.
De Wereld Draait Door

Clipblog week 7

6 feb 2015
  •  
leestijd 1 minuten
Twee gloednieuwe clips uit de  22 tracks  tiplijst! Allereerst de nieuwe clip van Rihanna, Kanye West én Paul McCartney voor FourFiveSeconds, gemaakt door Nederlands(!) directors-duo Inez & Vinoodh: intense perfomances van Rihanna en Kanye - waar Paul zijn Beatles-nuchterheid behoudt. Dan over naar directors-duo Fleur & Manu (brein achter o.a. clips voor M83 en Gesaffelstein), die de nieuwe clip van Skrillex verzorgen: Doompy Poomp.
En tenslotte trakteren wij je nog op een klassieker door regisseur Micheal Gondry. Hij won een Oscar voor het beste scenario met zijn film Eternal Sunshine of the Spotless Mind, regisseerde tientallen videoclips, waaronder deze voor The Chemical Brothers - die dit jaar trouwens de line-up van Lowlands versieren. Geniet van het uitzicht met Star Guitar.
- Rihanna And Kanye West And Paul McCartney - FourFiveSeconds