Sfeerfoto van De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.
De Wereld Draait Door

Clipblog week 48

27 nov 2015
  •  
leestijd 1 minuten
Wolf Alice clipblog week 48
Deze week in de clipblog: zingt Ali B over zijn leven, heeft Clean Pete een prachtige nieuwe clip, is Wolf Alice aan het trippen, zorgt Fleur East voor veel kleur en is Louis V funky en ouderwets.
De tweeling Loes en Renee Wijnhoven, a.k.a. 'Clean Pete' hebben deze week bij het nummer ‘Denk je dat het kan’ een prachtige clip gemaakt.
Woensdag trad Wolf Alice al op in de uitzending van DWDD. Nu hebben ze ook nog een nieuwe videoclip uitgebracht bij het nummer ‘Freazy’. Een knotgekke trippy video.
In de nieuwe videoclip van de single ‘Gekke kleine jongen’ (met Glen Faria) vertelt Ali B. over zijn leven en wat hij heeft bereikt. In de clip zie je ook fragmenten uit DWDD. Ali B. werkt nu aan een grote comeback.
De UK X-Factor kandidaat Fleur East heeft een nieuwe, kleurige videoclip bij het nummer ‘Sax’. Een clip waar je vrolijk van wordt!
De nieuwe muziekvideo van Louis V met het nummer ‘Bunga’ is ouderwets gezellig en funky.

Meer over:

, ,