Sfeerfoto van De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.
De Wereld Draait Door

Clipblog week 39

25 sep 2015
  •  
leestijd 2 minuten
Clipblog wk 39
Deze week hebben we een clipblog met veel nummers van Nederlandse bodem! Fresku maakt met zijn nieuwe clip ‘Angst’ een duidelijk statement met veel emotie en een sterke tekst. Ook Kensington heeft een nieuwe clip met het nummer ‘Done With It’ en Ares kwam met de clip ‘Ze Hoort Bij Mij’. Daarnaast hebben we nog vier hele bijzondere clips die zijn getipt door Houbie’s NO MILK TODAY ! Enjoy!
De eerste clip is een sferische video van een nog onbekende elektronische singer-songwriter uit de Nederlandse underground: Tom Tukker. ‘Barely Here’ is het eerst deel van zijn zelf geregisseerde debuut video trilogie:
Fresku kwam deze vrijdag met een ijzersterke clip waarin hij een duidelijk statement maakt:

Ook deze clip is heel bijzonder! Videomaker Jonas Åkerlund, bekend van videos voor Madonna en Lady Gaga, levert opnieuw een nieuw artistiek hoogstandje: het debuut van de Amerikaanse Rose McGowan, een nummer verwijzend naar de abortuspil: 
Ares bracht onlangs zijn korte film ‘Alleen in de O’ uit, waarbij hij een gelijknamige clip maakte. Deze EP is nu uit, en ook zijn nieuwe videoclip is te zien: 
Het thema van het nieuwe album van Autre Ne Veut is de manier waarop we onszelf in een tijd van constante sociale verbinding presenteren aan de wereld. Dit levert een video op die de kijker bewust een ongemakkelijk gevoel bezorgt:
Kensington maakte een nieuwe videoclip met het nummer ‘Done With It’, waarin te zien is hoe ze het Hongaarse festival Sziget beleefden:
We sluiten de Clipblog af met een prachtige kunstzinnige clip van Nederlandse bodem. Jo Goes Hunting lanceerde een bijzonder artistieke video met de Amsterdamse kunstenaar Shai Langen als regisseur:

Meer over:

, , , , , , ,

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Wil jij het allerlaatste DWDD-nieuws ontvangen? Met de gasten van die avond, prijsvragen en meer? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!