Sfeerfoto van De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.
De Wereld Draait Door

Clipblog week 36

4 sep 2015
  •  
leestijd 1 minuten
Clipblog screenshot sevdaliza that other girl
De eerste clipblog van het seizoen! Er zijn mooie clips uitgekomen van onder meer de Australische band Sheep, Dog and Wolf met het nummer 'Breath'. In deze clip, zoals de naam al doet vermoeden, draait het om adem. De video vertoont verschillende momenten waarbij mensen hun adem inhouden. De clip staat ook op de Facebookpagina van 22tracks:
Een andere prachtige clip uit het tiplijstje van 22tracks is die van Kwamie Liv met 'Pleasure this pain':
De nieuwe clip van Troye Sivan, 'Wild', laat een verhaal zien over de liefde tussen twee jongens. Deze clip is het eerste deel van de videoclip-trilogie: ‘Blue neighbourhood’:
Een tip van de redactie! Deze bijzondere high-tech 3D-clip van Sevdaliza is zéker het kijken waard:
Vrijdag is het nieuwe album van Fresku, ‘Nooit meer terug’ uitgekomen! Om alvast een idee te krijgen heeft Fresku al een teaser-clip voor zijn nieuwe album gemaakt:
Deze week waren ze in DWDD: Bewilder. Vandaag releasten zij hun nieuwe clip 'The Unknown':
Bonus: Even iets heel anders. Deze jongen covert het nummer ‘Can’t feel my face’ van The Weekend… met tandartsapparatuur:

Meer over:

, , , ,

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Wil jij het allerlaatste DWDD-nieuws ontvangen? Met de gasten van die avond, prijsvragen en meer? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!