Sfeerfoto van De Wereld Draait Door
De Wereld Draait Door
De Wereld Draait Door
De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.
De Wereld Draait Door

Clipblog week 20

15 mei 2015
  •  
leestijd 1 minuten
Met de laatste week DWDD in het vooruitzicht brengen we jullie de op een na laatste clipblog van dit seizoen. Met geweldige nieuwe clips van o.a. Mark Ronson, San Cisco, Spoon. Uiteraard uit de tiplijst van  22 tracks . Ook hebben we een speciale clip met gloednieuwe techniek. De video van Squarepusher is namelijk interactief! Met de letters A, W, S en D kun je rondkijken in de achtbaan waarin de hoofdpersoon van de video zich bevindt. 
Squarepusher - Stor Eiglass
Mark Ronson - Feel Right ft. Mystikal
20syl - Back & Forth
SPOON - Inside Out
San Cisco - Magic
Clip Klassieker! Jeremy van Pearl Jam! De eerste versie van deze clip werd in 1991 geregisseerd door Chris Cuffaro, maar werd toen afgewezen door platenmaatschappij ‘Epic’. Mark Pellington deed het opnieuw in 1992. Deze keer werden de beelden opgenomen in Engeland en het werd een succes. De video werd zeer veel door MTV gedraaid en won vier prijzen tijdens de MTV Video Music Awards in 1993, waaronder ‘Best Video of the Year’. In 2013 stelden de lezers van Rolling Stone de The 10 Greatest Music Videos of the 1990s samen met de videoclip van Jeremy op plek 3.
Pearl Jam - Jeremy

Meer over:

22 tracks

Meer over dit onderwerp

Populair bij BNNVARA