Sfeerfoto van De Wereld Draait Door
De Wereld Draait Door
De Wereld Draait Door
De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.
De Wereld Draait Door

Clipblog week 16

17 apr 2015
  •  
leestijd 1 minuten
De thema-edities bevallen goed dus we houden de groeiende traditie hoog! Deze week is het thema 'Absurditeit'. Uiteraard uit de tiplijst van  22 tracks .
Fur Voice - Fantasía
Will Young - Love Revolution
Young Fathers - SHAME
Zelf kwamen we nog een clip tegen die zeker niet mag ontbreken in deze absurde editie van de clipblog. David Hasselhoff die gaat zingen in een foute 80's actiefilm.
David Hasselhoff - True Survivor
Clip-Klassieker!  Getipt door onze eigen webredactie en geheel binnen het thema. Met deze week: 'In Bloom'! Het nummer, geschreven door Kurt Cobain, gaat over mensen die zich buiten de wereld van alternatieve muziek bevinden en de boodschap niet begrijpen. Na de release van Nirvana's tweede album Nevermind kwam ‘In Bloom’ uit. Het nummer kreeg een videoclip waarin een parodie op de muziekuitzendingen van de jaren zestig te zien is. Eerder deze week hadden we het in de uitzending al over Kurt! Er is namelijk een geweldige documentaire gemaakt over Kurt. Kijk  hier  het gesprek terug en geniet hieronder van de clip-klassieker!
Nirvana - In Bloom

Meer over:

clipblog, 22 tracks

Populair bij BNNVARA