Sfeerfoto van De Wereld Draait Door
De Wereld Draait Door
De Wereld Draait Door
De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.
De Wereld Draait Door

Clipblog week 13

27 mrt 2015
  •  
leestijd 1 minuten
Het is vrijdag en dus word je weer op de hoogte gesteld van de nieuwste muziekvideo's. Dit keer geheel in een hiphop-jasje! Uiteraard getipt door  22 tracks . Wanneer je deze hebt gezien, ben je gegarandeerd klaar voor het weekend!
Action Bronson feat. Chance The Rapper - Baby Blue
Run The Jewels feat. Zack de la Rocha - Close Your Eyes
Migos ­- One Time
Clip Klassieker!  Zorgvuldig uitgekozen door onze eigen webredactie. Deze week is dit: Straight Outta Compton! Deze video kwam uit in mei 1989, geregisseerd door Rupert Wainwright. Je ziet Dr. Dre, Ice Cube, Eazy-E, MC Ren, Krazy Dee en DJ Yella. Samen beter bekend als N.W.A. De video laat verschillende delen van Compton zien, wanneer Ice Cube en Ren worden achtervolgd door de politie. Maar dit is niet het enige wat er te zien en horen is. Het is dus niet voor niks dat er een ‘nette’ versie is gemaakt waarbij woorden als ‘f*ck’ zijn vervangen door ‘get’. De video is een echte klassieker. Er is zelfs een gelijknamige film uitgekomen dit jaar. Deze is uitgebreid besproken bij ons in de uitzending. Kijk het hier  terug. 
N.W.A. - Straight Outta Compton

Meer over:

clipblog, 22 tracks

Meer over dit onderwerp

Populair bij BNNVARA