Sfeerfoto van De Wereld Draait Door
De Wereld Draait Door
De Wereld Draait Door
De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.
De Wereld Draait Door

Clipblog week 12

20 mrt 2015
  •  
leestijd 2 minuten
TGIF en dus word je weer op de hoogte gesteld van de nieuwste muziekvideo's. Uiteraard getipt door  22 tracks ! Deze week een reeks leuke, grappige, mooie music video's waar je gegarandeerd een lekker weekendgevoel van gaat krijgen.
Low Cut Connie - Shake It Little Tina (feat. adamscarpenters)
Vreselijke styling, het dansen is soms niet om aan te zien en de visuele effecten zijn gemaakt voor een kleuter - deze clip is fantastich!
LEAL - Disco Ball
Neem een glas whiskey, een stuk magische spiegel, en verander in een discobal. Dat is ongeveer wat er gebeurt met de Zwitserse performer Carlos Leal in deze clip!
Dutch Uncles - Decided Knowledge
Zanger Duncan Wallis van Dutch Uncles verschijnt in deze videoclip als Muppet. Waarom verschijnen alle artiesten eigenlijk niet als Muppet in hun clips?
きゃりーぱみゅぱみゅ - もんだいガール (Kyary Pamyu Pamyu - Mondai Girl)
Je zou niet verwachten dat de Japanse popster Kyary Pamyu Pamyu een virtual reality headset nodig heeft om een andere wereld te creëren - haar videoclips zijn van zichzelf al van een andere planeet.
Clip Klassieker!  Zorgvuldig uitgekozen door onze eigen webredactie. Deze week is dit: Billie Jean! Steve Barron maakte deze clip voor Michael Jackson in de jaren ’80. Hij deed dit voor zo'n $55,000. De clip werd in die tijd echter nergens uitgezonden, omdat Michael vanwege zijn huidskleur al zijn hele leven werd buitengesloten door de media. Tegenwoordig doet de clip het heel goed en staat de teller op YouTube op 139.660.470 views.
Michael Jackson - Billie Jean 

Meer over:

clipblog, 22 tracks

Populair bij BNNVARA