Sfeerfoto van De Wereld Draait Door
De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door

Elke werkdag om 19 uur opnpo1

De talkshow DWDD wordt gepresenteerd door Matthijs van Nieuwkerk. Met uiteraard LuckyTV en De TV Draait Door. Elke werkdag live vanaf het Westergasfabriekterrein in Amsterdam.

VOLG ONS

De Wereld Draait Door

Boek: De man en het hout - Lars Mytting

20 jan 2016
  •  
leestijd 1 minuut
Boek De man en het hout
De man en het hout is een onontbeerlijke en praktische handleiding voor alles wat te maken heeft met het kappen, hakken, stapelen en het in de fik steken van alle soorten hout. Wanneer moet je de boom omhakken om het beste brandhout te krijgen? Hoe houd je een kampvuur eindeloos aan de gang? Wat valt er uit de houtstapel af te leiden over het karakter van de stapelaar? Op deze en nog veel meer vragen geeft dit boek een antwoord.
Lars Mytting (1968) is een van de best verkopende Scandinavische auteurs. De man en het hout verscheen in 2011 en stond een jaar lang in de Noorse bestsellerlijst; het is een van de meest succesvolle Scandinavische boeken aller tijden. Zijn roman De vlamberken won in 2014 de Noorse Boekhandelsprijs.
ISBN 9789025446123, Vertaling: Angélique de Kroon

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Wil jij het allerlaatste DWDD-nieuws ontvangen? Met de gasten van die avond, prijsvragen en meer? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!