Sfeerfoto van De Wereld Draait Door
De Wereld Draait Door
De Wereld Draait Door
De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.
De Wereld Draait Door

Best bekeken Taxi Terug

3 apr 2019
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
Taxi Terug Thumb
Samya presenteerde de succesvolle reeks 'Taxi Terug',  waarin ze met DWDD-gasten ná de uitzending meereed naar huis. Vooral op YouTube werd de serie goed bekeken:
5: Sylvana Simons, alleen al haar naam doet menig haar overeind staan. De politica zat toen een paar maanden in de gemeenteraad van Amsterdam namens haar partij Bij1. Samya spreekt haar in de Taxi over haar documentaire 'Demon of Diva', haar relatie met haar reputatie, en haar gevoelens tegenover Sinterklaas, kinderen en Wilfred Genee:
4: Peter Pannekoek staat met zijn show 'Later Was Alles Beter' in het theater tot 2020. Hij vertelt Samya dat elke man wel een Harvey Weinstein in zich heeft en dat hij zijn vrienden van kleur nodig had om de anti-Zwarte Piet beweging beter te begrijpen:  
3.  Linda de Mol vertelt over haar televisiecarrière, de toekomst van Linda Magazine en haar nieuwe film 'April, May and June': 
 2. De documentaire van Famke Louise heeft veel stof doen opwaaien. Ze heeft gebroken met haar management van Bizzy en Jay Jay Boske, en doet nu alles zelf, samen met haar nicht. Samya vraagt Famke naar haar nieuwe carrièreplannen en vrijetijdsbesteding. Blijkbaar is de grote droom van Famke Louise een musical over haarzelf. Maar wie zou haar dan moeten spelen?
1. Het meest bekeken fragment is met een internationale ster: het Nederlandse oud-topmodel Yolanda Hadid. Ze heeft een glansrijke carrière achter zich en haar kinderen hebben het stokje overgenomen; Gigi, Bella en Anwar Hadid behoren tot de top van de modellenwereld. Een waar sprookje, tot Yolanda in 2012 gediagnosticeerd wordt met de ziekte van Lyme. En niet alleen zij, ook twee van haar kinderen blijken Lyme te hebben. Samya interviewt haar na de DWDD-uitzending over haar boek 'Hoor me', haar kinderen en leven met Lyme.
Klik voor meer YUNG DWDD .  

Meer over dit onderwerp

Populair bij BNNVARA