Sfeerfoto van De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.
De Wereld Draait Door

Barbie laat van zich horen

30 jan 2018
  •  
leestijd 1 minuten
Barbie laat van zich horen
Samantha de Jong, beter bekend als Barbie, werd half januari in het ziekenhuis opgenomen. Er werd toen gespeculeerd over drugsgebruik. RTL werd beticht van onverantwoordelijk gedrag: de omroep zou de eigen reality-sterren aan hun lot overlaten. Nu laat Barbie voor het eerst sinds de ziekenhuisopname van zich horen 
,,Ondanks alles gaat het nu een stukje beter. Ik heb heel veel rust en ik krijg heel veel steun van mensen", aldus Barbie, die voor het eerst heeft bevestigd dat ze eerder deze maand een zelfmoordpoging deed. “Ik heb heel veel steun aan lieve mensen en vooral mijn fans, vrienden, familie en m’n vriendje. En ik wil jullie daarvoor heel erg bedanken."
Afgelopen vrijdag zat Britt Dekker in DWDD aan tafel over de kwestie. Dekker weet uit eerste hand hoe het is om ineens beroemd te zijn en werkte met de producenten die ook Barbies programma’s maken. Zij had een genuanceerdere opvatting over de schuldvraag:

Meer over:

, ,

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Wil jij het allerlaatste DWDD-nieuws ontvangen? Met de gasten van die avond, prijsvragen en meer? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!