Sfeerfoto van De Wereld Draait Door
De Wereld Draait Door
De Wereld Draait Door
De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.
De Wereld Draait Door

5 pijnlijke tv-momenten

9 okt 2017
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
103 keer bekeken
Johan derksen en genee
Er gaat wel eens wat mis op televisie. Een presentator die te ver gaat met een vraag, een gast die z’n dag niet heeft; maar het zorgt wel voor zeer vermakelijke televisie. We kijken daarom terug op een aantal van de meest opmerkelijke en pijnlijke tv-momenten van de afgelopen jaren. Te beginnen met:

1. Johan Derksen (2013)

Johan Derksen eiste van de directie van RTL dat Wilfred Genee niet langer de redactie van het tijdschrift VI afbrandt. Dat zei de voetbalanalist en toenmalig hoofdredacteur van het magazine gezegd tegen RTV Rijnmond. De redacteuren van VI weigerende toen in het gelijknamige tv-programma aan te schuiven zolang Genee daar presentator was. Dit is wat er gebeurde (vanaf 04:24 kijken).

2. Peter R. De Vries (2011)

Presentator Sven Kockelmann had Peter R. de Vries uitgenodigd voor zijn programma ‘Oog in Oog’. Binnen enkele minuten hadden de heren al ruzie en valt het interview in het water. Als Kockelmann begint over de kritiek die collega's op De Vries hebben, stelt die laatste dat 'hij onder valse voorwendselen naar de studio is gelokt'.

3. Pieter Lakeman (2009)

Eentje uit eigen doos. Pieter Lakeman is de man die vol vuur meewerkte aan de val van de DSB door alle klanten op te roepen dat men hun geld van de bank moest halen. Toen de voorzitter van Stichting Hypotheekleed flink aan de tand werd gevoeld door tafeldame Yvon Jaspers. Toen Jaspers vroeg hoe het voelt om een bank om te gooien gebeurde er dit.

4. Willibrord Frequin (1995)

Kun je je Willibrord Frequin nog herinneren? Journalist en voormalig televisiepresentator die in de jaren negentig regelmatig het gesprek van de dag was. Vooral die keer dat hij in het RTL-programma ‘Ooggetuige’ achterna werd gezeten met een bijl.

5. Tim Hofman (2017)

BNN-presentator Tim Hofman werd tijdens de opnamen van zijn reportagereeks #Boos het ziekenhuis in geslagen door een pissige huisbaas. Het incident vond plaats in Nijmegen waar Hofman probeerde te bemiddelen in een slepend conflict tussen een huurder en een huiseigenaar.
Meer lijstjes, exclusieve interviews met gasten en webseries? Bekijk dan hier DWDD Extra!

Meer over dit onderwerp

Populair bij BNNVARA