Sfeerfoto van De Vooravond
De Vooravond
De Vooravond
De Vooravond is gestopt. De talkshow met Fidan Ekiz en Renze Klamer is twee seizoenen op NPO 1 te zien geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.
De Vooravond

De Vooravond hele uitzending 19-02-2021

19-02-2021

 In de uitzending van vrijdag:

  • Vandaag behandelt het gerechtshof het hoger beroep tegen de avondklok. Hoe nu verder? En houden jongeren de lockdown nog langer vol? We bespreken het met strafrechtadvocaat Natacha Harlequin, YouTuber Défano Holwijn en politiek verslaggever en presentator van het NOS op 3 Verkiezingsprogramma Albert Bos.
     
  • In aanloop naar de verkiezingen voeren we een reeks lijsttrekkergesprekken. Vanavond de eerste editie met Wopke Hoekstra, demissionair minister van Financiën en CDA-lijsttrekker.
     
  • Een partner verleiden is in coronatijd zo makkelijk nog niet, maar spinnen flirten er desondanks lekker op los! In 'Mátyás' Rariteitenkabinet' laat bioloog en toxicoloog Mátyás Bittenbinder de verschillende verleidingstechnieken van spinnen zien.
     
  • Onze ‘Friday Night Club’ opent opnieuw haar deuren! Vanavond vertelt Gerard Joling over zijn muzikale inspiratiebronnen, speelt een van zijn klassiekers en brengt daarnaast een gloednieuw nummer ten gehore.