De Vooravond

Top 5 muziek seizoen 2

  •  
03-06-2021
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
252 keer bekeken
  •  
MUZIEKCOMPI

Met het tweede seizoen achter de rug blikken we terug op de best bekeken optredens van De Vooravond. We maakten een top 5 op basis van de kijkcijfers op alle platformen.

Ter gelegenheid van het 25-jarige jubileum van Studio 100 maakte K3 speciaal voor ons een nostalgische medley. Van 'De Kabouterdans' tot 'Samsonrock', ze kwamen allemaal voorbij. Dit nummer is op alle kanalen het best bekeken optreden van seizoen twee. 
In de hele Songfestivalweek werd elke dag een songfestivallied uit vroeger tijden gecoverd. OG3NE deed zelf in 2017 mee, maar zong dit jaar bij ons in de studio de onvergetelijke klassieker 'Euphoria', de winnaar uit 2012.  
Ilse DeLange zong bij ons haar nieuwe single 'I Will Help You'. En dat deed ze niet op het podium, maar lopend door de gehele studio. Een van de meest memorabele optredens uit dit seizoen! 
Suzan en Freek openden hun eigen Friday Night Club in de studio van De Vooravond. Ze speelden onder andere hun nieuwe single 'Goud', waar ze inmiddels ook een gouden plaat voor hebben gekregen. 
Om de fans te vermaken tijdens de pandemie heeft Guus Meeuwis met hulp van zijn muzikale vrienden 'The Streamers' opgericht. De gelegenheidsband organiseerde livestreams met optredens van de bekendste artiesten van ons land. Guus speelde samen met Thomas Acda bij ons zijn favoriete 'doucheliedje'; 'The River' van Bruce Springsteen. 

Meer over:

muziek
Delen: