Een eerlijk gelijkwaardig Nederland. Wij zijn voor. Jij ook?

Betaal je te veel huur of heb je vragen over je huursituatie? Meld je aan voor Het Huur Is Te Duur Spreekuur met Sahil.

Op woensdagavond 1 juni om 19.30 uur organiseren we een online spreekuur onder leiding van Sahil Amar Aïssa. Samen met huurexperts leggen we uit hoe je je huur kunt verlagen, bij welke organisaties je terecht kan en bieden we de mogelijkheid om online je vragen stellen. Deze worden, tijdens het spreekuur, door de experts beantwoord.

Meld je hieronder aan voor Het Huur Is Te Duur Spreekuur! Heb je nu al een vraag, stuur hem dan alvast in! 

De Huur Is Te Duur Actie

BNNVARA is tegen onterecht hogen huren en helpt je in de strijd! Veel mensen betalen meer huur dan wettelijk is toegestaan. Iedere maand verdwijnen honderdduizenden euro’s onrechtmatige huur in de zakken van verhuurders. Is een tent straks het enige betaalbare alternatief? Dat pikken we niet. Daarom start BNNVARA de actie De Huur Is Te Duur. We trappen de actie af met de camping De Huur Is Te Duur in Rotterdam op 19 mei. Hiermee vragen we aandacht voor de misstanden op de huurmarkt. We helpen huurders met het checken van de maximale hoogte van hun huurprijs. Dat kan hier! En we leggen uit wat je eraan kan doen. Op BNNVARA.nl en op onze socialkanalen vind je meer informatie over je rechten als huurder

Waar kan ik het online spreekuur volgen?

Het online spreekuur is vanaf 19.30 uur te volgen via een livestream. Zodra jij je hebt aangemeld voor het online spreekuur ontvang je per mail een bevestiging en op 1 juni ontvang je een instructiemail met daarin een link naar de livestream. Tot dan!