BNNVARA Logo
NPO
Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Vleesprijzen... wat een drama!

Bijdrage door gebruiker
19-05-2010
16 reacties
Je hebt haas-, hals-, rib en schouderkarbonade, waarbij de schouderkarbonade de goedkoopste vleessoort is omdat er meer vet inzit. Toch presteert de C1000 het om de schouderkarbonade het duurste te maken (5,78 per kilo) en dan óók nog eens een sticker erop met "vaste lage prijs" Kan dat dan zomaar??? Ook het halfom-gehakt (half rund-, half varkens) is zowat dezelfde prijs (vaak zelfs iets duurder!) dan rundergehakt, terwijl rundergehakt magerder is. En magere vleessoorten zijn in principe duurder, dus hoe zit dit nou?

Ik vind het maar vreemd
Delen:

Deze vraag is gesloten.
Het is niet meer mogelijk te antwoorden of te reageren. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vraag en antwoorden sluiten mogelijk niet langer aan op de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.