Hallo, Beste mensen,
Mijn vraag is heel simpel: Ik ga (hier in Eindhoven) naar de "warme" bakker, en diverse malen ben ik (gaan proberen) om zo tussen 10 en 11 uur s'morgens een heerlijk vers gebakken brood te halen , wat zegt de verkoopster (diverse malen) tegen mij: "het bood is op mijnheer, maar, ik heb het wel uit de vriezer! Diverse malen heb ik daarop geantwoord: Nee, dank U wel Mevrouw, als ik brood uit de vriezer wil, dan kom ik echt niet dit bij U halen, ik wil graag vers gebakken brood, en als het dan in de vrieze moet, dan doe ik dat zelf wel, bij hoge uitzondering, als ik eens meer brood nodig heb, en de "warme"bakker gesloten is! Vooral op een doordeweekse dag komt dit vaak voor bij deze "warme"bakker! Wat vindt U van deze verkoopwijze van deze "warme"bakker, oh ja, en je betaald wel de volle "warme"prijs voor zo'n brood (indien je er dan zo'bevroren brood koopt, betaal je wel de "warme"volle prijs. Heeft U ook zulke ervaringen met een warme bakker, ik kan me voorstellen, dat een bakker die te veel heeft gebakken, en er is eens een slechte verkoopdag, dat hij wat brood in de vriezer legt, maar toch niet elke dag, om dan tussen 10 en 11 uur s'morgens al te horen te krijgen, dat het bood op is, (gewoon een bruin brood, of een tarvo moutbrood) is deze bakker dan wel de kwalificatie "warme bakker"waard?