BNNVARA Logo
NPO
Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Waar is de smaak van laurierblaadjes gebleven?

Bijdrage door gebruiker
23-05-2012
35 reacties
Ik ben dol op koken, waarvan een van mijn favoriete recepten hachee is. De laatse tijd is het geval echter daar, dat ik zo veel laurierblaadjes mee kan laten sudderen als ik wil, maar de smaak van de vertrouwde laurierblaadjes is gewoon verdwenen. Ik heb tot op heden altijd de blaadjes van Verstegen gebruikt, omdat die altijd zo'n heerlijke smaak aan mijn hachee gaven en bovendien kon ik als ik van buiten kwam de laurierblaadjes op afstand al ruiken en het water liep me dan al in de mond, maar de blaadjes van Verstegen, zijn de Blaadjes van Verstegen niet meer. Nou is dus mijn vraag: Wat heeft verstegen in hemelsnaam met de verrukkelijke laurierblaadjes gedaan en zouden jullie niet eens wat verschillende laurierblaadjes van verschillende fabrikanten willen testen, want ik ben nu toch eigenlijk wel heel erg nieuwschierig, welke nu uiteindelijk als beste uit de test komt, zodat ik van de winter weer van mijn heerlijke hachee kan smikkelen. Uiteraard met zelfgemaakte aardapelpuree en verse niet voorgesneden rode kool.
Delen:

Deze vraag is gesloten.
Het is niet meer mogelijk te antwoorden of te reageren. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vraag en antwoorden sluiten mogelijk niet langer aan op de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.