BNNVARA Logo
NPO
Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Spaanse pepers minder pittig?

Bijdrage door gebruiker
21-05-2013
69 keer bekeken
3 reacties
Het is mij opgevallen dat in de afgelopen 2-3 jaar Spaanse pepers beduidend minder pittig zijn geworden. Ik gebruik ze met zaadjes en al maar dan nog moet ik vaak peper toevoegen om mijn eten pittig te laten smaken. Gelukkig kan je bij de toko nog wel pittige gedroogde pepertjes kopen, waar je weinig van hoeft te gebruiken om je gerecht echt pit te geven. Maar de verse pepers vond ik altijd zo lekker en nu is het een beetje een slappe hap geworden. Ervaren meer mensen dit zo of ligt het aan mij?
Delen:

Deze vraag is gesloten.
Het is niet meer mogelijk te antwoorden of te reageren. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vraag en antwoorden sluiten mogelijk niet langer aan op de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.