BNNVARA Logo
NPO
Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Hoe neutraliseer je een bittere smaak?

Bijdrage door gebruiker
03-08-2011
42 reacties
Beste experts,

Ik volg een dieet en vanmiddag moest ik een fruitsalade maken van sinaasappel, mandarijn, kiwi en appel.
Alleen had ik ipv sinaasappels per ongeluk grapefruits meegenomen uit de supermarkt.
Nu maakt dat voor het dieet niet zoveel uit, maar ik ben niet zo erg dol op grapefruit vanwege de bittere smaak.
Nu vraag ik me af of je dat bittere smaakje met iets kunt neutraliseren.
Ik weet als je azijn in de sla doet en je vindt het te zuur, kun je de smaak wat verzachten met een beetje suiker.
En als je nasi hebt gemaakt en het is wat te pittig, dan kun je ook wat suiker erdoorheen doen.
Ik heb het nog niet uitgeprobeerd met suiker, maar misschien heeft iemand een andere oplossing?
Want ja..........ik ben tenslotte wel aan het dieten en dan is het niet zo handig om ergens suiker doorheen te doen.
Delen:

Deze vraag is gesloten.
Het is niet meer mogelijk te antwoorden of te reageren. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vraag en antwoorden sluiten mogelijk niet langer aan op de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.