BNNVARA Logo
NPO
Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Geur aan rundvlees Albert Heijn

Bijdrage door gebruiker
21-03-2017
228 keer bekeken
31 reacties

Sinds enige tijd valt me op dat tijdens het bakken er een opvallende, onprettige geur vrijkomt bij rundvlees van Albert Heijn. De klantenservice melddeals mogelijke verklaring dat het vlees door een pekelbad gaat, voordat het wordt verkocht. Varkens- en kippenvlees lijden niet aan dit euvel.

Het is alsof er iets is toegevoegd, waarschijnlijk voor de houdbaarheid. Van runderlap tot burgers en rundergehakt; het keer overal in terug. Herkennen andere vleesetende AH-klanten deze afwijking in geur en smaak? Ik vind het tamelijk onsmakelijk... (voordeel is dat ik nu meer vleesvervangers eet dan ooit tevoren).

Delen:

Deze vraag is gesloten.
Het is niet meer mogelijk te antwoorden of te reageren. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vraag en antwoorden sluiten mogelijk niet langer aan op de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.