goedenavond,
ik heb gisteren een progamma verwijderd ( Your Safetynet)dat is een filter,maar omdat het me niet goed beviel heb ik het progamma weer verwijderd via het configuratiescherm,maar na het opnieuw opstarten van mn pc,blijk het er nog in te staan,althans,alleen de naam dan,want als ik er op klik,om het te verwijderen ( wat ik dus al gedaan hebt) krijg ik te zien dat het progamma niet meer werkt.
nu vraag ik me af,is het progamma nu echt verwijderd,of is het ergens anders heen gegaan.?
en hoe krijg ik die naam uit dat configuratiescherm verwijderd.
voor de gene die het antwoord weet,kan je het mij uitleggen wat ik moet doen in Jip&Janneketaal,daar ik nu ook weer niet zo goed ben in pc's.
alvast mijn hartelijke dank !
met groet
Corry