Onderstaande kopie krijg ik nu al een paar maanden en ik klik dan op de link. Maar nergens krijg ik te lezen dat ik mijn YouTube-account heb ge-"upgraad".
Wie krijgt ook dit soort mailtjes en weet niet wat het betekent of hoe het werkt? In het help-forum op YouTube kan ik nergens een antwoord terug vinden. Weet jij / u wel hoe je je YouTube account kan upgraden?
---------------------------------------------------------------------------
"Het YouTube-account voor ...(iemand@live.nl) wordt op 16 dec 2011 verwijderd als je niet op de onderstaande link klikt om je account te upgraden:
.....
Herinnering: je hebt een YouTube-account gemaakt voor ...(iemand@live.nl), maar je hebt het registratieproces niet voltooid. Klik op de bovenstaande link om je registratie te voltooien en je account te upgraden.
Zodra je account is bijgewerkt, kun je je bij YouTube aanmelden met hetzelfde account als je voor alle andere Google-sites gebruikt.
Als je problemen ondervindt en hulp nodig hebt, ga je naar het Helpcentrum van YouTube.
Hartelijk dank,
Het team van YouTube"