Ik heb een paar blogs van blogspot verwijderd, zet de info op Ondedrive. Toch blijft google het begin van die blogs tonen. Geen ramp, wel vreemd. Heeft iemand een verklaring?
In het vervolg ga ik te verwijderen blogs eerst overschrijven, maar bij verwijderde kan dat natuurlijk niet meer.