Als je een e-mail wilt verwijderen kun je op het kruis klikken in de werkbalk, dan wordt de mail automatisch verplaatst naar
'verwijderde items' , waarna je hem definitief kunt verwijderen. Sinds kort is de e-mail na geklikt te hebben op het kruis meteen definitief weg. Dit vind ik
erg lastig, je hebt dan geen controle mogelijkheid meer. Ik ben inmiddels ongewild een paar e-mails kwijt.
Hoe kan ik de procedure van "2 keer klikken" herstellen ?
Wie kan mij helpen ?