BNNVARA Logo
NPO
Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Oude grill pan & champignons bakken.

Bijdrage door gebruiker
21-08-2017
11 reacties
Vanmiddag ging ik champignons bakken met oude, Tefal, grillpan. Uiteraard eerst goed schoongemaakt alvorens... Champignons erin en, heb dit nog nooit meegemaakt, binnen 2 minuten stond de keuken vol (witte) rook. Nee, niet uit Vaticaanstad. Was vreemd maar weer een minuut later kreeg ik slikproblemen en ook: het alarm ging, kort, af. Ogen, keel, neus, tong, enfin, alles ging prikkelen. Uiteraard alles wat open kon ook opengezet, als je wind nodig hebt is het er niet. Heeft iemand enig idee waar er iets is 'fout' gegaan? Uit voorzorg heb ik uiteraard de champignons niet gegeten, wel geproefd, ze smaakten okay. Bak veelvuldig champignons, alleen, nog nooit in de grillpan gedaan, met dit vreemde resultaat. En voor enkele mede-forumleden, de Vrijdag j.l. ben ik te boven. ;-)) Een serieus antwoord op dit voor mij vreemde verschijnsel wordt op prijs gesteld.
Delen:

Deze vraag is gesloten.
Het is niet meer mogelijk te antwoorden of te reageren. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vraag en antwoorden sluiten mogelijk niet langer aan op de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.