BNNVARA Logo
NPO
Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Broodbakmachine Inventum BM 30

Bijdrage door gebruiker
20-06-2005
3 reacties

Hallo,

Steeds heb ik problemen met het bakken van brood. De korst is steeds knoeterhard, je kunt er bij wijze van spreke iemand een gat mee in het hoofd slaan.

Hij is al naar Inventum geweest voor reparatie maar niets helpt. De korst blijft knoeterhard. Iemand een tip wat ik hier aan kan doen?

- normaal gebruik ik een gewoon pak atalanta, daar voeg ik een beetje honing en rozijnen aan toe. (dit voorkomt volgens mij een harde korst)

Maakt niet uit met welke stand ik het brood maak, de korst is altijd knoetershard.

Heeft iemand dit zelfde probleem gehad of weer iemand wat ik hieraan kan doen, dan hou ik mij zeer aanbevolen.

Bij voorbaat dank.

Delen:

Deze vraag is gesloten.
Het is niet meer mogelijk te antwoorden of te reageren. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vraag en antwoorden sluiten mogelijk niet langer aan op de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.