BNNVARA Logo
NPO
Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

babi-pangang

Bijdrage door gebruiker
14-03-2005
7 reacties

Ik krijg het maar niet voor elkaar om babi-pangang van buikspek zo lekker krokant te maken. Ik doe het eerst marineren en dan 1 dag in de koelkast zodat de marinade lekker kan intrekken. Dan ga ik vervolgens grillen (ongeveer 45 minuten) maar het buikspek wordt na enige tijd zwart aan de bovenkant terwijl de binnenkant op dat moment nog niet geheel gaar is. Heb het ook al geprobeerd met hete lucht (ongevaar 50 minuten op 240 graden)maar ook hier niet echt het gewenste resultaat. Weet iemand een andere manier om toch een lekker krokante babi-pangang te maken?

Delen:

Deze vraag is gesloten.
Het is niet meer mogelijk te antwoorden of te reageren. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vraag en antwoorden sluiten mogelijk niet langer aan op de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.